Firma Enal-elektro d.o.o. je osnovana 05.12.2008 godine, sa sedištem u Beogradu. Poslovna ispostava u Nemačkoj, nalazi se u Augsburgu. Osnovana je kao kontigent firma koja omogućava državljanima Republike Srbije privremeni rad u Republici Nemačkoj. Osnovna delatnost firme je izvođenje električnih instalacija na različitim objektima kao što su stambene zgrade, bolnice, trgovinski centri, stadioni,hoteli itd. Izvodimo kako klasične energetske, tako i istalacije za dojavu požara, dojavu provale, video nadzora, kompjuterske itd.

Firma je veoma brzo prerasla u ozbiljnu i stabilnu, sa jasnim ciljem i željom za daljim rastom i razvojem. O tome govori i broj zaposlenih koji je sa početnih 10 porastao na 250. U Nemačkoj smo za proteklih devet godina radili na velikom broju različitih objekata, kako onih većih tako i mnoštvu manjih. Kao podizvođači,  sarađujemo sa  velikim brojem poznatih  nemačkih firmi.

Firma poseduje dva edukativna centra u Loznici i Kraljevu u kojima vrši obuku i stručno usavršavanje elektromontera za rad u Nemačkoj.

Dokumenta:

APR rešenje 

Profil poslodavca