Našu kompaniju posetili su učenici srednje Tehničke škole iz Valjeva. U posetu je došlo 26 učenika druge godine iz odeljenja elektromontera i elektromehaničara za termičke i rashladne uredjaje. Poseti su prisustvovali i razredni starešina Marija Živanović, pomoćnik direktora, pedagog i profesorka nemačkog jezika.

Učenici su prisustvovali prezentaciji teorijskog dela obuke koju naša firma sprovodi. Pored toga u radionici su se upoznali sa praktičnim vežbama, alatom i programom obuke. Prezentacije su vodili naši instruktori.

U skopu saradnje preduzeća Enal-elektro i Tehničke škole iz Krupnja preduzeće Enal-elektro poklonilo je školi elektro alat i opremu koja će pomoći u što boljem i stručnijem osposobljavanju učenika kroz srednjoškolsko obrazovanje.

Učenici Tehničkih škola iz Leskovca i Vlasotinca bili su u poseti i obilasku našeg centra u Kraljevu.

Tokom posete učenici su obišli učionice za tehničku obuku i za nemački jezik kao i radionicu gde im je pokazano na praktičnim primerima sa čim raspolaže centar i kakvu obuku nudi.

Prevoz učenika na relaciji Vlasotince-Leskovac-Kraljevo kao i obrok i osveženje organizovalo je naše preduzeće.

U posetu našoj kompaniji došla je grupa srednjoškolaca iz Krupnja. Poseta je organizovana u sklopu sporazuma o saradnji u dualnom obrazovanju učenika koji su potpisali Srednja Tehnička škola iz Krupnja i preduzeće Enal-elektro.

Tokom posete izvršena je praltična obuka učenika na kućnim strujnim, telefonskim i interfonskim instalacijama kao i na sistemima video nadzora, ozvučenja i sistemima dojave požara.

Učenici su upoznati sa svim mogućnostima za stručno usavršavanje kao i zaposlenje koje im preduzeće Enal-elektro nudi posle završene srednje škole.

U nastavku možete pogledati kratak prilog o tome kako je protekla poseta učenika.


Tokom meseca jula 2019. planiran je početak obuke za elektromontere za novu grupu kandidata.

Obuka će trajati 3 meseca i trenutno su u toku prijave i selekcija kandidata.

Svi zainteresovani kandidati mogu se javiti u neki od naših edukativnih centara.