Cilj firme je da svim mladim i odgovornim osobama željnih sticanja novih znanja i usavršavanja iz oblasti elektrotehnike za koju su se i školovali to i obezbedi i samim tim takvu opciju nudimo i kandidatima iz R. Srpske.

Firma nudi dve mogućnosti zaposlenja:

  • Direktan odlazak za kandidate koji imaju veliko i bogato radno iskustvo
  • Program stručne obuke i usavršavanja za kandidate sa manjkom radnog iskustva, koje se vrši u edukativnim centrima u Loznici i Kraljevu (o čemu više možete pročitati u delu "zapošljavanje radnika kroz program stručnog usavršavanja")

Osnovni uslovi koje zainteresovani kandidat treba da ispunjava bilo da aplicira za program obuke ili direktno slanje su:

  • Posedovanje elektro diplome (III ili IV stepen) stečene kroz srednjoškolsko obrazovanje
  • Državljanstvo R. Srbije

U slučaju da kandidat ne poseduje srpsko državljanstvo, ali ima uslove za dobijanje istog, firma pruža logističku podršku i snosi troškove. Firma, takođe, izdaje određenu potvrdu zainteresovanim kandidatima kojima garantuje da će oni biti primljeni u radni odnos nakon dobijanja srpskog državljanstva, a sve u cilju bržeg procesa dobijanja istog. Po dobijanju državljanstva, kandidati su u obavezi da svoje zdravstveno osiguranje prebace u Srbiju radi određenih obrazaca koji su im neophodni u procesu dobijanja vize.

Ako imate dodatnih pitanja možete kontaktirati Marijanu Bojić +38169/31-84-939; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.